Makelaars in Gastel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gastel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Gastel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gastel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gastel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gastel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Gastel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Gastel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 478.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 139.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gastel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gastel

In Gastel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 414.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 139.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gastel.

Bij de verkoop van een huis in Gastel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 242 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 414.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gastel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gastel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 478.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gastel is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gastel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gastel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gastel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gastel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat van der Straaten Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gastel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gastel.

 • Best Intermediair Groep

  2. Best Intermediair Groep

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  2
 • Hypodomus Makelaars

  3. Hypodomus Makelaars

  Verkooptijd
  103 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 875.000
  Woningen verkocht
  1
 • De Brabant Makelaar

  4. De Brabant Makelaar

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 585.000
  Woningen verkocht
  1
 • Casa Nostra Makelaardij b.v.

  5. Casa Nostra Makelaardij b.v.

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Gastel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gastel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gastel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gastel

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 478.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Gastel

In Gastel zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar van der Straaten Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gastel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sint Cornelisplein 2 Hypodomus Makelaars € 875.000
Heikant 3 De Brabant Makelaar € 585.000
Gravenkasteel 2 B Casa Nostra Makelaardij b.v. € 439.000
De Dijk 1 van der Straaten Makelaardij € 419.000
Kluisweg 4 van der Straaten Makelaardij € 389.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gastel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gastel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Gastel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gastel.

Wat kost een makelaar in Gastel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gastel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gastel van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gastel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gastel zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gastel?

+

De meest verkopende makelaar van Gastel is van der Straaten Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gastel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gastel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gastel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gastel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!