Van Wijk Makelaardij

Van Wijk Makelaardij is een makelaar gevestigd in Soest. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Wijk Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Wijk Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Soest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Wijk Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Wijk Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 563.000
  • Gemiddelde verkooptijd 67
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -84.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Van Wijk Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Wijk Makelaardij verkoopt

Van Wijk Makelaardij is het meeste actief in Soest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Wijk Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Wijk Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Soest 19 € 649.000
Valkenswaard 4 € 302.000
Baarn 2 € 695.000
Amersfoort 2 € 420.000
Stadskanaal 1 € 355.000

Type woningen die Van Wijk Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Wijk Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Wijk Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
24%
vrijstaande woning
24%
tussenwoning
19%
hoekwoning
8%
galerijflat
5%
portiekflat
5%
portiekwoning
5%
geschakelde woning
3%
halfvrijstaande woning
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Wijk Makelaardij

Wat kost Van Wijk Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Wijk Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Wijk Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is Van Wijk Makelaardij actief?

+

Van Wijk Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Soest, Valkenswaard, Baarn, Amersfoort en Stadskanaal.

In welk prijssegment is Van Wijk Makelaardij actief?

+

Van Wijk Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Wijk Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 563.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Soest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Soest en vergelijkbaar is aan Van Wijk Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!