Makelaars in Soest

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Soest, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 57 makelaars actief geweest in Soest. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Soest helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Soest Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Soest zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Soest afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 520.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 48.000
 • Aantal transacties 380
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Soest
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Soest

In Soest is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 541.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 48.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Soest.

Bij de verkoop van een huis in Soest is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 541.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Soest. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Soest weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 520.000.

Het meest voorkomende energielabel in Soest is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Soest. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Soest

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Soest? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Soest. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Verrips Makelaardij o.z. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Soest, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Soest.

 • Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 596.000
  Woningen verkocht
  57
 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 467.000
  Woningen verkocht
  42
 • Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  33
 • Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 589.000
  Woningen verkocht
  32

Populaire buurten in Soest

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Soest? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Soest. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Soest Zuid

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 652.000
  Woningen verkocht
  62
 • 2. Soestdijk

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 543.000
  Woningen verkocht
  58
 • 3. Klaarwater

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 357.000
  Woningen verkocht
  54
 • 4. Smitsveen

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  42
 • 5. 't Hart

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 552.000
  Woningen verkocht
  32

Top 5 woningen verkocht in Soest

In Soest zijn de afgelopen maand 380 woningen verkocht. Makelaar Verrips Makelaardij o.z. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Soest.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wieksloterweg WZ 3 a* BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon € 1.695.000
Lange Brinkweg 101 Majoor Makelaars € 1.500.000
van Beuningenlaan 18 Buijs Regiomakelaars € 1.500.000
Bosstraat 28 WD Makelaars € 1.495.000
Bosstraat 70 Deelen Makelaars € 1.480.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Soest

Hoeveel makelaars zijn er actief in Soest?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 57 makelaars actief geweest in Soest. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Soest.

Wat kost een makelaar in Soest?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Soest is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Soest van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Soest?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Soest zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Soest?

+

De meest verkopende makelaar van Soest is Verrips Makelaardij o.z.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Soest zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Soest?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Soest aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Soest.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!