Deelen Makelaars

Deelen Makelaars is een makelaar gevestigd in Soest. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Deelen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Deelen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Soest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Deelen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Deelen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 579.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -107.000
  • Aantal transacties 63
Meer informatie over Deelen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Deelen Makelaars verkoopt

Deelen Makelaars is het meeste actief in Soest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Deelen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Deelen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Soest 57 € 596.000
Zeist 2 € 305.000
Amersfoort 1 € 439.000
Soesterberg 1 € 598.000
Baarn 1 € 375.000

Type woningen die Deelen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Deelen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Deelen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
2 onder 1 kapwoning
31%
vrijstaande woning
20%
hoekwoning
10%
halfvrijstaande woning
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Deelen Makelaars

Wat kost Deelen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Deelen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Deelen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.300.

Waar is Deelen Makelaars actief?

+

Deelen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Soest, Zeist, Amersfoort, Soesterberg en Baarn.

In welk prijssegment is Deelen Makelaars actief?

+

Deelen Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Deelen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 579.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Soest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Soest en vergelijkbaar is aan Deelen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!