CallEgas Makelaardij o.z.

CallEgas Makelaardij o.z. is een makelaar gevestigd in Soest. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt CallEgas Makelaardij o.z. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. CallEgas Makelaardij o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Soest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van CallEgas Makelaardij o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties CallEgas Makelaardij o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
  • Gemiddelde verkooptijd 100
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -55.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over CallEgas Makelaardij o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar CallEgas Makelaardij o.z. verkoopt

CallEgas Makelaardij o.z. is het meeste actief in Soest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar CallEgas Makelaardij o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt CallEgas Makelaardij o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Soest 8 € 362.000
Amstelveen 1 € 300.000
Amersfoort 1 € 265.000
Hilversum 1 € 385.000

Type woningen die CallEgas Makelaardij o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat CallEgas Makelaardij o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat CallEgas Makelaardij o.z. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
galerijflat
27%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%
portiekflat
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in CallEgas Makelaardij o.z.

Wat kost CallEgas Makelaardij o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van CallEgas Makelaardij o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer CallEgas Makelaardij o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is CallEgas Makelaardij o.z. actief?

+

CallEgas Makelaardij o.z. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Soest, Amstelveen, Amersfoort en Hilversum.

In welk prijssegment is CallEgas Makelaardij o.z. actief?

+

CallEgas Makelaardij o.z. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar CallEgas Makelaardij o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 350.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Soest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Soest en vergelijkbaar is aan CallEgas Makelaardij o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!