Buijs Regiomakelaars

Buijs Regiomakelaars is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Buijs Regiomakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Buijs Regiomakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Buijs Regiomakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Buijs Regiomakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 566.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -54.000
  • Aantal transacties 123
Meer informatie over Buijs Regiomakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Buijs Regiomakelaars verkoopt

Buijs Regiomakelaars is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Buijs Regiomakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Buijs Regiomakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 38 € 537.000
Soest 32 € 589.000
Hilversum 21 € 475.000
Hoogland 5 € 726.000
Blaricum 5 € 728.000

Type woningen die Buijs Regiomakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Buijs Regiomakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Buijs Regiomakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
2 onder 1 kapwoning
24%
hoekwoning
15%
vrijstaande woning
11%
portiekwoning
10%
galerijflat
6%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
benedenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Buijs Regiomakelaars

Wat kost Buijs Regiomakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Buijs Regiomakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Buijs Regiomakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is Buijs Regiomakelaars actief?

+

Buijs Regiomakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort, Soest, Hilversum, Hoogland en Blaricum.

In welk prijssegment is Buijs Regiomakelaars actief?

+

Buijs Regiomakelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Buijs Regiomakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 566.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan Buijs Regiomakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!