Van Breukelen makelaars in zekerheid

Van Breukelen makelaars in zekerheid is een makelaar gevestigd in Soest. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Breukelen makelaars in zekerheid hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Breukelen makelaars in zekerheid is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Soest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Breukelen makelaars in zekerheid. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Breukelen makelaars in zekerheid in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 409.000
  • Gemiddelde verkooptijd 20
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 72.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Van Breukelen makelaars in zekerheid
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Breukelen makelaars in zekerheid verkoopt

Van Breukelen makelaars in zekerheid is het meeste actief in Soest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Breukelen makelaars in zekerheid woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Breukelen makelaars in zekerheid ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Soest 11 € 406.000
‘s-Gravendeel 1 € 475.000
Hengelo 1 € 300.000
Almere 1 € 390.000
Zaandam 1 € 425.000

Type woningen die Van Breukelen makelaars in zekerheid verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Breukelen makelaars in zekerheid diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Breukelen makelaars in zekerheid het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Breukelen makelaars in zekerheid

Wat kost Van Breukelen makelaars in zekerheid bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Breukelen makelaars in zekerheid voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Breukelen makelaars in zekerheid je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Van Breukelen makelaars in zekerheid actief?

+

Van Breukelen makelaars in zekerheid heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Soest, ‘s-Gravendeel, Hengelo, Almere en Zaandam.

In welk prijssegment is Van Breukelen makelaars in zekerheid actief?

+

Van Breukelen makelaars in zekerheid is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Breukelen makelaars in zekerheid actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 409.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Soest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Soest en vergelijkbaar is aan Van Breukelen makelaars in zekerheid. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!