De Ruiter Makelaarshuis BV

De Ruiter Makelaarshuis BV is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Ruiter Makelaarshuis BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Ruiter Makelaarshuis BV is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Ruiter Makelaarshuis BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Ruiter Makelaarshuis BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 481.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
  • Aantal transacties 119
Meer informatie over De Ruiter Makelaarshuis BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Ruiter Makelaarshuis BV verkoopt

De Ruiter Makelaarshuis BV is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Ruiter Makelaarshuis BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Ruiter Makelaarshuis BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 57 € 476.000
Utrecht 33 € 506.000
Hilversum 15 € 558.000
Bussum 2 € 250.000
Hoevelaken 1 € 795.000

Type woningen die De Ruiter Makelaarshuis BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Ruiter Makelaarshuis BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Ruiter Makelaarshuis BV het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
51%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
12%
portiekwoning
10%
benedenwoning
7%
eindwoning
2%
bovenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%
penthouse
1%
vrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Ruiter Makelaarshuis BV

Wat kost De Ruiter Makelaarshuis BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Ruiter Makelaarshuis BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Ruiter Makelaarshuis BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is De Ruiter Makelaarshuis BV actief?

+

De Ruiter Makelaarshuis BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Bussum en Hoevelaken.

In welk prijssegment is De Ruiter Makelaarshuis BV actief?

+

De Ruiter Makelaarshuis BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Ruiter Makelaarshuis BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 481.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan De Ruiter Makelaarshuis BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!