Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 421.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 74.000
  • Aantal transacties 65
Meer informatie over Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer verkoopt

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 58 € 378.000
Utrecht 2 € 1.325.000
Hoevelaken 1 € 375.000
Hoogland 1 € 475.000
Maarn 1 € 395.000

Type woningen die Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
22%
galerijflat
19%
portiekflat
17%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
7%
maisonnette
7%
vrijstaande woning
7%
bovenwoning
4%
benedenwoning
2%
geschakelde woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer

Wat kost Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer actief?

+

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort, Utrecht, Hoevelaken, Hoogland en Maarn.

In welk prijssegment is Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer actief?

+

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 421.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!