BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon

BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon is een makelaar gevestigd in Bilthoven. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bilthoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 623.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 11.000
  • Aantal transacties 189
Meer informatie over BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon verkoopt

BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon is het meeste actief in Bilthoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bilthoven 53 € 676.000
Utrecht 52 € 626.000
Zeist 17 € 420.000
De Bilt 11 € 481.000
Baarn 10 € 684.000

Type woningen die BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
12%
portiekwoning
11%
vrijstaande woning
8%
halfvrijstaande woning
7%
benedenwoning
5%
galerijflat
3%
eindwoning
1%
maisonnette
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon

Wat kost BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.700.

Waar is BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon actief?

+

BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bilthoven, Utrecht, Zeist, De Bilt en Baarn.

In welk prijssegment is BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon actief?

+

BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 623.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bilthoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bilthoven en vergelijkbaar is aan BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!