Grifhorst Makelaardij Exclusief

Grifhorst Makelaardij Exclusief is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Grifhorst Makelaardij Exclusief hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Grifhorst Makelaardij Exclusief is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Grifhorst Makelaardij Exclusief. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Grifhorst Makelaardij Exclusief in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 729.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -332.000
  • Aantal transacties 48
Meer informatie over Grifhorst Makelaardij Exclusief
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Grifhorst Makelaardij Exclusief verkoopt

Grifhorst Makelaardij Exclusief is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Grifhorst Makelaardij Exclusief woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Grifhorst Makelaardij Exclusief ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 45 € 707.000
De Meern 1 € 925.000
Amersfoort 1 € 1.239.000
Uddel 1 € 995.000

Type woningen die Grifhorst Makelaardij Exclusief verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Grifhorst Makelaardij Exclusief diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Grifhorst Makelaardij Exclusief het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
bovenwoning
19%
benedenwoning
9%
vrijstaande woning
9%
eindwoning
6%
portiekflat
6%
2 onder 1 kapwoning
3%
hoekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Grifhorst Makelaardij Exclusief

Wat kost Grifhorst Makelaardij Exclusief bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Grifhorst Makelaardij Exclusief voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Grifhorst Makelaardij Exclusief je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.600 en de € 5.500.

Waar is Grifhorst Makelaardij Exclusief actief?

+

Grifhorst Makelaardij Exclusief heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, De Meern, Amersfoort en Uddel.

In welk prijssegment is Grifhorst Makelaardij Exclusief actief?

+

Grifhorst Makelaardij Exclusief is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Grifhorst Makelaardij Exclusief actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 729.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Grifhorst Makelaardij Exclusief. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!