Atria Makelaardij

Atria Makelaardij is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Atria Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Atria Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Atria Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Atria Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -4.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over Atria Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Atria Makelaardij verkoopt

Atria Makelaardij is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Atria Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Atria Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 28 € 445.000
IJsselstein 2 € 535.000
Baarn 1 € 795.000

Type woningen die Atria Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Atria Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Atria Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
57%
benedenwoning
13%
portiekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
4%
hoekwoning
4%
maisonnette
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Atria Makelaardij

Wat kost Atria Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Atria Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Atria Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Atria Makelaardij actief?

+

Atria Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, IJsselstein en Baarn.

In welk prijssegment is Atria Makelaardij actief?

+

Atria Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Atria Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 462.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Atria Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!