Makelaars in Odijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Odijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Odijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Odijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Odijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Odijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Odijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 550.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -53.000
 • Aantal transacties 45
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Odijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Odijk

In Odijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -53.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Odijk.

Bij de verkoop van een huis in Odijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Odijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Odijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 550.000.

Het meest voorkomende energielabel in Odijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Odijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Odijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Odijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Odijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Halbertsma van den Boom de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Odijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Odijk.

Populaire buurten in Odijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Odijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Odijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Odijk

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 538.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. Verspreide huizen van Odijk

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 716.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Odijk

In Odijk zijn de afgelopen maand 45 woningen verkocht. Makelaar Halbertsma van den Boom verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Odijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vlowijkerwaard 1 Molenbeek Makelaars € 1.250.000
Scherpenburgerwaard 6 Halbertsma van den Boom € 1.175.000
De Vork 8 Nijland Makelaars € 995.000
Singel 57 a Halbertsma van den Boom € 980.000
Fibula 37 De Keizer makelaars € 850.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Odijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Odijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Odijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Odijk.

Wat kost een makelaar in Odijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Odijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Odijk van € 5.500 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Odijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Odijk zijn € 2.800 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Odijk?

+

De meest verkopende makelaar van Odijk is Halbertsma van den Boom. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Odijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Odijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Odijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Odijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!