Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht

Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 416.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 275.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht verkoopt

Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 22 € 456.000
Nieuwegein 2 € 392.000
Westerhoven 1 € 365.000
Bilthoven 1 € 400.000
Drachten 1 € 249.000

Type woningen die Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
30%
tussenwoning
30%
benedenwoning
17%
bovenwoning
9%
galerijflat
4%
halfvrijstaande woning
4%
hoekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht

Wat kost Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht actief?

+

Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Nieuwegein, Westerhoven, Bilthoven en Drachten.

In welk prijssegment is Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht actief?

+

Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 416.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!