Makelaars in Bilthoven

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bilthoven, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 28 makelaars actief geweest in Bilthoven. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bilthoven helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bilthoven Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bilthoven zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bilthoven afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 684.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -138.000
 • Aantal transacties 178
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bilthoven
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bilthoven

In Bilthoven is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 697.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -138.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bilthoven.

Bij de verkoop van een huis in Bilthoven is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 697.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bilthoven. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bilthoven weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 684.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bilthoven is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bilthoven. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bilthoven

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bilthoven? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bilthoven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bilthoven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bilthoven.

Populaire buurten in Bilthoven

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bilthoven? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bilthoven. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bilthoven Centrum

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  51
 • 2. De Leijen

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 540.000
  Woningen verkocht
  31
 • 3. Brandenburg

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 549.000
  Woningen verkocht
  26
 • 4. Bilthoven Noord I

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.124.000
  Woningen verkocht
  24
 • 5. Tuindorp

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 620.000
  Woningen verkocht
  22

Top 5 woningen verkocht in Bilthoven

In Bilthoven zijn de afgelopen maand 178 woningen verkocht. Makelaar BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bilthoven.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lassuslaan 9 Antoon Verkaik Makelaardij o.g. € 2.600.000
Soestdijkseweg Noord 433 Brecheisen Makelaars € 2.250.000
Mozartlaan 10 BROEKMAN & CALIS MAKELAARS € 2.050.000
Bachlaan 5 BEAU Residence € 1.950.000
Soestdijkseweg Noord 344 RUYSSENAARS MAKELAARS € 1.885.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bilthoven

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bilthoven?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 28 makelaars actief geweest in Bilthoven. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bilthoven.

Wat kost een makelaar in Bilthoven?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bilthoven is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bilthoven van € 6.800 tot € 8.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bilthoven?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bilthoven zijn € 3.400 a € 5.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bilthoven?

+

De meest verkopende makelaar van Bilthoven is BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bilthoven zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bilthoven?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bilthoven aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bilthoven.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!