BROEKMAN & CALIS MAKELAARS

BROEKMAN & CALIS MAKELAARS is een makelaar gevestigd in Bilthoven. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt BROEKMAN & CALIS MAKELAARS hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. BROEKMAN & CALIS MAKELAARS is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bilthoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BROEKMAN & CALIS MAKELAARS. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BROEKMAN & CALIS MAKELAARS in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 581.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 230.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over BROEKMAN & CALIS MAKELAARS
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BROEKMAN & CALIS MAKELAARS verkoopt

BROEKMAN & CALIS MAKELAARS is het meeste actief in Bilthoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BROEKMAN & CALIS MAKELAARS woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BROEKMAN & CALIS MAKELAARS ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bilthoven 18 € 673.000
De Bilt 9 € 383.000
Utrecht 6 € 746.000
Maartensdijk 4 € 316.000
Baarn 2 € 710.000

Type woningen die BROEKMAN & CALIS MAKELAARS verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BROEKMAN & CALIS MAKELAARS diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BROEKMAN & CALIS MAKELAARS het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
galerijflat
17%
portiekflat
14%
vrijstaande woning
10%
hoekwoning
7%
portiekwoning
7%
2 onder 1 kapwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
maisonnette
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BROEKMAN & CALIS MAKELAARS

Wat kost BROEKMAN & CALIS MAKELAARS bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BROEKMAN & CALIS MAKELAARS voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BROEKMAN & CALIS MAKELAARS je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is BROEKMAN & CALIS MAKELAARS actief?

+

BROEKMAN & CALIS MAKELAARS heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bilthoven, De Bilt, Utrecht, Maartensdijk en Baarn.

In welk prijssegment is BROEKMAN & CALIS MAKELAARS actief?

+

BROEKMAN & CALIS MAKELAARS is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BROEKMAN & CALIS MAKELAARS actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 581.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bilthoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bilthoven en vergelijkbaar is aan BROEKMAN & CALIS MAKELAARS. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!