Thea Geerts Makelaardij

Thea Geerts Makelaardij is een makelaar gevestigd in De Bilt. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Thea Geerts Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Thea Geerts Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in De Bilt en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Thea Geerts Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Thea Geerts Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Thea Geerts Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -202.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Thea Geerts Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Thea Geerts Makelaardij verkoopt

Thea Geerts Makelaardij is het meeste actief in De Bilt. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Thea Geerts Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Thea Geerts Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
De Bilt 4 € 438.000
Utrecht 1 € 225.000
Bilthoven 1 € 439.000

Type woningen die Thea Geerts Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Thea Geerts Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Thea Geerts Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
13%
galerijflat
13%
hoekwoning
13%
portiekflat
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Thea Geerts Makelaardij

Wat kost Thea Geerts Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Thea Geerts Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Thea Geerts Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Thea Geerts Makelaardij actief?

+

Thea Geerts Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in De Bilt, Utrecht en Bilthoven.

In welk prijssegment is Thea Geerts Makelaardij actief?

+

Thea Geerts Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Thea Geerts Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 402.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in De Bilt

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van De Bilt en vergelijkbaar is aan Thea Geerts Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!