Makelaars in De Bilt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Bilt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 29 makelaars actief geweest in De Bilt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Bilt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Bilt Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Bilt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in De Bilt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 431.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 110.000
 • Aantal transacties 100
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Bilt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Bilt

In De Bilt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 504.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 110.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in De Bilt.

Bij de verkoop van een huis in De Bilt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 504.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Bilt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Bilt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 431.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Bilt is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Bilt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Bilt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Bilt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Bilt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ing. Jo Rijksen Makelaardij o.g. b.v. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van De Bilt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Bilt.

Populaire buurten in De Bilt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Bilt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Bilt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Bilt Oost

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 358.000
  Woningen verkocht
  61
 • 2. De Bilt West

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  32
 • 3. De Bilt Zuid

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 900.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Beerschoten-Oostbroek

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 889.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in De Bilt

In De Bilt zijn de afgelopen maand 100 woningen verkocht. Makelaar Ing. Jo Rijksen Makelaardij o.g. b.v. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in De Bilt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Utrechtseweg 379 Lauteslager Makelaars € 1.465.000
Groen van Prinstererweg 43 BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon € 1.250.000
Groenekanseweg 124 A RUYSSENAARS MAKELAARS € 1.150.000
Torenstraat 27 RUYSSENAARS MAKELAARS € 998.000
Park Arenberg 89 Marijn Vastgoed € 925.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Bilt

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Bilt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 29 makelaars actief geweest in De Bilt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Bilt.

Wat kost een makelaar in De Bilt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Bilt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Bilt van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Bilt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Bilt zijn € 2.200 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Bilt?

+

De meest verkopende makelaar van De Bilt is Ing. Jo Rijksen Makelaardij o.g. b.v.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Bilt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Bilt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Bilt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Bilt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!