Domvast II B.V.

Domvast II B.V. is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Domvast II B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Domvast II B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Domvast II B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Domvast II B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -43.000
  • Aantal transacties 60
Meer informatie over Domvast II B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Domvast II B.V. verkoopt

Domvast II B.V. is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Domvast II B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Domvast II B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 39 € 331.000
Maarssen 4 € 427.000
Den Haag 2 € 562.000
Zeist 2 € 485.000
Nieuwegein 1 € 390.000

Type woningen die Domvast II B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Domvast II B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Domvast II B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
portiekflat
21%
bovenwoning
11%
galerijflat
9%
hoekwoning
8%
2 onder 1 kapwoning
6%
benedenwoning
6%
eindwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Domvast II B.V.

Wat kost Domvast II B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Domvast II B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Domvast II B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Domvast II B.V. actief?

+

Domvast II B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Maarssen, Den Haag, Zeist en Nieuwegein.

In welk prijssegment is Domvast II B.V. actief?

+

Domvast II B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Domvast II B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 363.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Domvast II B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!