Blauwe Eik Makelaardij

Blauwe Eik Makelaardij is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Blauwe Eik Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Blauwe Eik Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Blauwe Eik Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Blauwe Eik Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 567.000
  • Gemiddelde verkooptijd 19
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -18.000
  • Aantal transacties 117
Meer informatie over Blauwe Eik Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Blauwe Eik Makelaardij verkoopt

Blauwe Eik Makelaardij is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Blauwe Eik Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Blauwe Eik Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 73 € 512.000
De Meern 22 € 651.000
Vleuten 20 € 677.000
Nieuwegein 1 € 500.000
Zeist 1 € 575.000

Type woningen die Blauwe Eik Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Blauwe Eik Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Blauwe Eik Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
eindwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
10%
portiekwoning
9%
vrijstaande woning
5%
bovenwoning
3%
benedenwoning
2%
galerijflat
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Blauwe Eik Makelaardij

Wat kost Blauwe Eik Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Blauwe Eik Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Blauwe Eik Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.300.

Waar is Blauwe Eik Makelaardij actief?

+

Blauwe Eik Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, De Meern, Vleuten, Nieuwegein en Zeist.

In welk prijssegment is Blauwe Eik Makelaardij actief?

+

Blauwe Eik Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Blauwe Eik Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 567.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Blauwe Eik Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!