LEF Makelaars & Taxateurs

LEF Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt LEF Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. LEF Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van LEF Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties LEF Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 443.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -5.000
  • Aantal transacties 142
Meer informatie over LEF Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar LEF Makelaars & Taxateurs verkoopt

LEF Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar LEF Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt LEF Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 129 € 424.000
Vleuten 4 € 715.000
Nieuwegein 3 € 363.000
De Meern 2 € 1.145.000
Amsterdam 2 € 613.000

Type woningen die LEF Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat LEF Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat LEF Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
52%
eindwoning
8%
portiekwoning
8%
hoekwoning
7%
galerijflat
6%
benedenwoning
5%
2 onder 1 kapwoning
4%
bovenwoning
4%
maisonnette
2%
tussenverdieping
2%
vrijstaande woning
2%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in LEF Makelaars & Taxateurs

Wat kost LEF Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van LEF Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer LEF Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is LEF Makelaars & Taxateurs actief?

+

LEF Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Vleuten, Nieuwegein, De Meern en Amsterdam.

In welk prijssegment is LEF Makelaars & Taxateurs actief?

+

LEF Makelaars & Taxateurs is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar LEF Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 443.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan LEF Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!