Giesberts Makelaars

Giesberts Makelaars is een makelaar gevestigd in Zeist. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Giesberts Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Giesberts Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeist en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Giesberts Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Giesberts Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 955.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 172.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over Giesberts Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Giesberts Makelaars verkoopt

Giesberts Makelaars is het meeste actief in Zeist. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Giesberts Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Giesberts Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeist 32 € 970.000
Austerlitz 2 € 532.000
Bilthoven 1 € 1.345.000

Type woningen die Giesberts Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Giesberts Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Giesberts Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
41%
tussenwoning
22%
vrijstaande woning
19%
halfvrijstaande woning
6%
hoekwoning
6%
portiekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Giesberts Makelaars

Wat kost Giesberts Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 14.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Giesberts Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Giesberts Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.800 en de € 7.200.

Waar is Giesberts Makelaars actief?

+

Giesberts Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeist, Austerlitz en Bilthoven.

In welk prijssegment is Giesberts Makelaars actief?

+

Giesberts Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Giesberts Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 955.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeist

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeist en vergelijkbaar is aan Giesberts Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!