Antoon Verkaik Makelaardij o.g.

Antoon Verkaik Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Zeist. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Antoon Verkaik Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Antoon Verkaik Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeist en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Antoon Verkaik Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Antoon Verkaik Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 707.000
  • Gemiddelde verkooptijd 14
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 159.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Antoon Verkaik Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Antoon Verkaik Makelaardij o.g. verkoopt

Antoon Verkaik Makelaardij o.g. is het meeste actief in Zeist. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Antoon Verkaik Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Antoon Verkaik Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeist 13 € 577.000
Bunnik 2 € 662.000
Bergambacht 1 € 350.000
Austerlitz 1 € 760.000
Bilthoven 1 € 2.600.000

Type woningen die Antoon Verkaik Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Antoon Verkaik Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Antoon Verkaik Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
39%
vrijstaande woning
28%
portiekwoning
11%
eindwoning
6%
hoekwoning
6%
maisonnette
6%
tussenwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Antoon Verkaik Makelaardij o.g.

Wat kost Antoon Verkaik Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Antoon Verkaik Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Antoon Verkaik Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.500 en de € 5.300.

Waar is Antoon Verkaik Makelaardij o.g. actief?

+

Antoon Verkaik Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeist, Bunnik, Bergambacht, Austerlitz en Bilthoven.

In welk prijssegment is Antoon Verkaik Makelaardij o.g. actief?

+

Antoon Verkaik Makelaardij o.g. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Antoon Verkaik Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 707.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeist

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeist en vergelijkbaar is aan Antoon Verkaik Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!