Makelaars in Bussum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bussum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 81 makelaars actief geweest in Bussum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bussum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ooster Eng-Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bussum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bussum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 621.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -185.000
 • Aantal transacties 375
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bussum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bussum

In Bussum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 474.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -185.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Bussum.

Bij de verkoop van een huis in Bussum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 474.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bussum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bussum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 621.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bussum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bussum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bussum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bussum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bussum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Nienaber Makelaars B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bussum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bussum.

Populaire buurten in Bussum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bussum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bussum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ooster Eng-Zuid

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. Wester Eng

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  29
 • 3. Midden Eng-Oost

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 403.000
  Woningen verkocht
  22
 • 4. Ooster Eng-Noord

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 339.000
  Woningen verkocht
  22
 • 5. Boslaan

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.275.000
  Woningen verkocht
  19

Top 5 woningen verkocht in Bussum

In Bussum zijn de afgelopen maand 375 woningen verkocht. Makelaar Nienaber Makelaars B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bussum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bussum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bussum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 81 makelaars actief geweest in Bussum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bussum.

Wat kost een makelaar in Bussum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bussum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bussum van € 6.200 tot € 7.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bussum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bussum zijn € 3.100 a € 4.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bussum?

+

De meest verkopende makelaar van Bussum is Nienaber Makelaars B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bussum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bussum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bussum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bussum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!