Makelaars in Baarn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Baarn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 39 makelaars actief geweest in Baarn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Baarn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oude-Oosterhei.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Baarn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Baarn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 567.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -186.000
 • Aantal transacties 230
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Baarn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Baarn

In Baarn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 485.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -186.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Baarn.

Bij de verkoop van een huis in Baarn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 485.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Baarn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Baarn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 567.000.

Het meest voorkomende energielabel in Baarn is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Baarn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Baarn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Baarn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Baarn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Floor Makelaardij o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Baarn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Baarn.

Populaire buurten in Baarn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Baarn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Baarn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oude-Oosterhei

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 449.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. Centrum

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 537.000
  Woningen verkocht
  23
 • 3. Amaliapark

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 528.000
  Woningen verkocht
  23
 • 4. Schilderswijk

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  20
 • 5. Zandvoort

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 601.000
  Woningen verkocht
  19

Top 5 woningen verkocht in Baarn

In Baarn zijn de afgelopen maand 230 woningen verkocht. Makelaar Floor Makelaardij o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Baarn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hilversumsestraatweg 3 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 2.450.000
Eemnesserweg 100 Rigter Makelaars | Qualis € 2.250.000
Molenweg 13 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.635.000
Sophialaan 52 Van Berkum Makelaars b.v. € 1.625.000
Mollerusstraat 10 Rigter Makelaars | Qualis € 1.495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baarn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Baarn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 39 makelaars actief geweest in Baarn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Baarn.

Wat kost een makelaar in Baarn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Baarn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Baarn van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Baarn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Baarn zijn € 2.800 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Baarn?

+

De meest verkopende makelaar van Baarn is Floor Makelaardij o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Baarn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Baarn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Baarn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Baarn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!