Floor Makelaardij o.g.

Floor Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Baarn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Floor Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Floor Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Baarn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Floor Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Floor Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 490.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 95.000
  • Aantal transacties 74
Meer informatie over Floor Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Floor Makelaardij o.g. verkoopt

Floor Makelaardij o.g. is het meeste actief in Baarn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Floor Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Floor Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Baarn 63 € 521.000
Soest 10 € 313.000
Amersfoort 1 € 295.000

Type woningen die Floor Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Floor Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Floor Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
10%
portiekwoning
10%
vrijstaande woning
10%
benedenwoning
5%
maisonnette
3%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Floor Makelaardij o.g.

Wat kost Floor Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Floor Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Floor Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Floor Makelaardij o.g. actief?

+

Floor Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Baarn, Soest en Amersfoort.

In welk prijssegment is Floor Makelaardij o.g. actief?

+

Floor Makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Floor Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 490.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Baarn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Baarn en vergelijkbaar is aan Floor Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!