Bos Makelaardij o.g.

Bos Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Baarn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bos Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bos Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Baarn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bos Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bos Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 456.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
  • Aantal transacties 59
Meer informatie over Bos Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bos Makelaardij o.g. verkoopt

Bos Makelaardij o.g. is het meeste actief in Baarn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bos Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bos Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Baarn 49 € 458.000
Soest 4 € 515.000
Hilversum 1 € 525.000
Loosdrecht 1 € 550.000
Leusden 1 € 365.000

Type woningen die Bos Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bos Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bos Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
31%
tussenwoning
31%
portiekwoning
18%
hoekwoning
14%
vrijstaande woning
4%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bos Makelaardij o.g.

Wat kost Bos Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bos Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bos Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Bos Makelaardij o.g. actief?

+

Bos Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Baarn, Soest, Hilversum, Loosdrecht en Leusden.

In welk prijssegment is Bos Makelaardij o.g. actief?

+

Bos Makelaardij o.g. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bos Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 456.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Baarn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Baarn en vergelijkbaar is aan Bos Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!