Van Berkum Makelaars b.v.

Van Berkum Makelaars b.v. is een makelaar gevestigd in Baarn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Berkum Makelaars b.v. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Berkum Makelaars b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Baarn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Berkum Makelaars b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Berkum Makelaars b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 652.000
  • Gemiddelde verkooptijd 90
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 171.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Van Berkum Makelaars b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Van Berkum Makelaars b.v. verkoopt

Van Berkum Makelaars b.v. is het meeste actief in Baarn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Berkum Makelaars b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Berkum Makelaars b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Baarn 22 € 652.000

Type woningen die Van Berkum Makelaars b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Berkum Makelaars b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Berkum Makelaars b.v. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
portiekflat
21%
2 onder 1 kapwoning
17%
vrijstaande woning
13%
galerijflat
8%
hoekwoning
8%
geschakelde woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Berkum Makelaars b.v.

Wat kost Van Berkum Makelaars b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Berkum Makelaars b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Berkum Makelaars b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 4.900.

Waar is Van Berkum Makelaars b.v. actief?

+

Van Berkum Makelaars b.v. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Baarn.

In welk prijssegment is Van Berkum Makelaars b.v. actief?

+

Van Berkum Makelaars b.v. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Berkum Makelaars b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 652.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Baarn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Baarn en vergelijkbaar is aan Van Berkum Makelaars b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!