Makelaars in Laren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Laren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 33 makelaars actief geweest in Laren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Laren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zevenend.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Laren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Laren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 1.021.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -368.000
 • Aantal transacties 113
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Laren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Laren

In Laren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 729.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -368.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Laren.

Bij de verkoop van een huis in Laren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 165 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 729.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Laren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Laren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 1.021.000.

Het meest voorkomende energielabel in Laren is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Laren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Laren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Laren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Laren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kappelle Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Laren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Laren.

Populaire buurten in Laren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Laren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Laren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zevenend

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 737.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. Laren-Centrum

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 878.000
  Woningen verkocht
  25
 • 3. Oostereng

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.202.000
  Woningen verkocht
  18
 • 4. Zwarte Berg

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.569.000
  Woningen verkocht
  10
 • 5. Omloop

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.055.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Laren

In Laren zijn de afgelopen maand 113 woningen verkocht. Makelaar Kappelle Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Laren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sint Janstraat 55 b Gijs Jansen Makelaars O.G. B.V. € 2.995.000
van Beeverlaan 11 Kappelle Makelaars € 2.895.000
Derkinderenlaan 23 Hulstkamp Christies Makelaars € 2.750.000
Hendrik Valkenburglaantje 4 Saegaert Makelaars € 2.500.000
Stationsweg 1 H Burbach Roycroft | Exclusive Property Navigator € 2.155.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Laren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Laren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 33 makelaars actief geweest in Laren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Laren.

Wat kost een makelaar in Laren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Laren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Laren van € 10.200 tot € 12.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Laren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Laren zijn € 5.100 a € 7.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Laren?

+

De meest verkopende makelaar van Laren is Kappelle Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Laren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Laren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Laren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Laren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!