Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI

Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI is een makelaar gevestigd in Huizen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 5 vestigingen, biedt Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 668.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 204.000
  • Aantal transacties 141
Meer informatie over Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI verkoopt

Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI is het meeste actief in Huizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Huizen 49 € 486.000
Hilversum 28 € 490.000
Blaricum 14 € 1.128.000
Bussum 14 € 689.000
Laren 7 € 1.022.000

Type woningen die Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
15%
portiekflat
15%
hoekwoning
14%
vrijstaande woning
14%
maisonnette
5%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%
penthouse
2%
bovenwoning
1%
eindwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI

Wat kost Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 5.000.

Waar is Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI actief?

+

Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Huizen, Hilversum, Blaricum, Bussum en Laren.

In welk prijssegment is Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI actief?

+

Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 668.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huizen en vergelijkbaar is aan Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!