Saegaert Makelaars

Saegaert Makelaars is een makelaar gevestigd in Laren. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Saegaert Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Saegaert Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Laren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Saegaert Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Saegaert Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.064.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 141.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Saegaert Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Saegaert Makelaars verkoopt

Saegaert Makelaars is het meeste actief in Laren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Saegaert Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Saegaert Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Laren 12 € 1.012.000
Blaricum 2 € 1.695.000
Soest 1 € 689.000
Bussum 1 € 795.000

Type woningen die Saegaert Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Saegaert Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Saegaert Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
43%
tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
7%
portiekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Saegaert Makelaars

Wat kost Saegaert Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 10.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 16.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Saegaert Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Saegaert Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 5.300 en de € 8.000.

Waar is Saegaert Makelaars actief?

+

Saegaert Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Laren, Blaricum, Soest en Bussum.

In welk prijssegment is Saegaert Makelaars actief?

+

Saegaert Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Saegaert Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.064.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Laren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Laren en vergelijkbaar is aan Saegaert Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!