De Gouden Makelaar

De Gouden Makelaar is een makelaar gevestigd in Laren. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Gouden Makelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Gouden Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Laren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Gouden Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Gouden Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 991.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 383.000
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over De Gouden Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar De Gouden Makelaar verkoopt

De Gouden Makelaar is het meeste actief in Laren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Gouden Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Gouden Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Laren 20 € 909.000
Blaricum 3 € 1.978.000
Almere 1 € 1.250.000
Huizen 1 € 360.000

Type woningen die De Gouden Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Gouden Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Gouden Makelaar het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
tussenwoning
25%
hoekwoning
21%
vrijstaande woning
17%
halfvrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Gouden Makelaar

Wat kost De Gouden Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 14.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Gouden Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Gouden Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 5.000 en de € 7.400.

Waar is De Gouden Makelaar actief?

+

De Gouden Makelaar heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Laren, Blaricum, Almere en Huizen.

In welk prijssegment is De Gouden Makelaar actief?

+

De Gouden Makelaar is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Gouden Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 991.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Laren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Laren en vergelijkbaar is aan De Gouden Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!