Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk

Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk is een makelaar gevestigd in Huizen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 150.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk verkoopt

Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk is het meeste actief in Huizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Huizen 4 € 451.000
Meterik 1 € 275.000
Klazienaveen 1 € 400.000

Type woningen die Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
25%
maisonnette
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk

Wat kost Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk actief?

+

Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Huizen, Meterik en Klazienaveen.

In welk prijssegment is Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk actief?

+

Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huizen en vergelijkbaar is aan Mark Teeuwissen – Makelaar in Woongeluk. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!