FLOBERG .NL MAKELAARDIJ

FLOBERG .NL MAKELAARDIJ is een makelaar gevestigd in Huizen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt FLOBERG .NL MAKELAARDIJ hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. FLOBERG .NL MAKELAARDIJ is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van FLOBERG .NL MAKELAARDIJ. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties FLOBERG .NL MAKELAARDIJ in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 533.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 58
Meer informatie over FLOBERG .NL MAKELAARDIJ
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar FLOBERG .NL MAKELAARDIJ verkoopt

FLOBERG .NL MAKELAARDIJ is het meeste actief in Huizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar FLOBERG .NL MAKELAARDIJ woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt FLOBERG .NL MAKELAARDIJ ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Huizen 45 € 529.000
Blaricum 7 € 541.000
Naarden 2 € 473.000
Loosdrecht 1 € 895.000
Baarn 1 € 399.000

Type woningen die FLOBERG .NL MAKELAARDIJ verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat FLOBERG .NL MAKELAARDIJ diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat FLOBERG .NL MAKELAARDIJ het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
27%
portiekflat
20%
2 onder 1 kapwoning
13%
benedenwoning
13%
galerijflat
7%
maisonnette
7%
tussenwoning
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in FLOBERG .NL MAKELAARDIJ

Wat kost FLOBERG .NL MAKELAARDIJ bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van FLOBERG .NL MAKELAARDIJ voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer FLOBERG .NL MAKELAARDIJ je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is FLOBERG .NL MAKELAARDIJ actief?

+

FLOBERG .NL MAKELAARDIJ heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Huizen, Blaricum, Naarden, Loosdrecht en Baarn.

In welk prijssegment is FLOBERG .NL MAKELAARDIJ actief?

+

FLOBERG .NL MAKELAARDIJ is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar FLOBERG .NL MAKELAARDIJ actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 533.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huizen en vergelijkbaar is aan FLOBERG .NL MAKELAARDIJ. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!