Montana Makelaardij

Montana Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bussum. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Montana Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Montana Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bussum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Montana Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Montana Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 477.000
  • Gemiddelde verkooptijd 66
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 153.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Montana Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Montana Makelaardij verkoopt

Montana Makelaardij is het meeste actief in Bussum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Montana Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Montana Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bussum 4 € 397.000
Huizen 3 € 570.000
Hilversum 1 € 325.000
Nijmegen 1 € 260.000
Epe 1 € 835.000

Type woningen die Montana Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Montana Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Montana Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
15%
bovenwoning
15%
hoekwoning
15%
galerijflat
8%
maisonnette
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Montana Makelaardij

Wat kost Montana Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Montana Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Montana Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Montana Makelaardij actief?

+

Montana Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bussum, Huizen, Hilversum, Nijmegen en Epe.

In welk prijssegment is Montana Makelaardij actief?

+

Montana Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Montana Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 477.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bussum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bussum en vergelijkbaar is aan Montana Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!