Barbara Meurs Makelaardij

Barbara Meurs Makelaardij is een makelaar gevestigd in Huizen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Barbara Meurs Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Barbara Meurs Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Barbara Meurs Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Barbara Meurs Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 601.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -87.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Barbara Meurs Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Barbara Meurs Makelaardij verkoopt

Barbara Meurs Makelaardij is het meeste actief in Huizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Barbara Meurs Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Barbara Meurs Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Huizen 11 € 519.000
Naarden 3 € 709.000
Hilversum 3 € 702.000
Bussum 2 € 737.000

Type woningen die Barbara Meurs Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Barbara Meurs Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Barbara Meurs Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
2 onder 1 kapwoning
28%
hoekwoning
28%
portiekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Barbara Meurs Makelaardij

Wat kost Barbara Meurs Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Barbara Meurs Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Barbara Meurs Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is Barbara Meurs Makelaardij actief?

+

Barbara Meurs Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Huizen, Naarden, Hilversum en Bussum.

In welk prijssegment is Barbara Meurs Makelaardij actief?

+

Barbara Meurs Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Barbara Meurs Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 601.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huizen en vergelijkbaar is aan Barbara Meurs Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!