Van Trigt Makelaars

Van Trigt Makelaars is een makelaar gevestigd in Huizen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Trigt Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Trigt Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Trigt Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Trigt Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 478.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -14.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Van Trigt Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Trigt Makelaars verkoopt

Van Trigt Makelaars is het meeste actief in Huizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Trigt Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Trigt Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Huizen 11 € 443.000
Blaricum 3 € 503.000
Bussum 3 € 506.000
Hilversum 2 € 442.000
Almere 2 € 825.000

Type woningen die Van Trigt Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Trigt Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Trigt Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
hoekwoning
21%
portiekflat
9%
vrijstaande woning
9%
2 onder 1 kapwoning
6%
benedenwoning
6%
bovenwoning
6%
maisonnette
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Trigt Makelaars

Wat kost Van Trigt Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Trigt Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Trigt Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Van Trigt Makelaars actief?

+

Van Trigt Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Huizen, Blaricum, Bussum, Hilversum en Almere.

In welk prijssegment is Van Trigt Makelaars actief?

+

Van Trigt Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Trigt Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 478.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huizen en vergelijkbaar is aan Van Trigt Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!