Gerbert Hansman Makelaardij

Gerbert Hansman Makelaardij is een makelaar gevestigd in Huizen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gerbert Hansman Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Gerbert Hansman Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gerbert Hansman Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gerbert Hansman Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 533.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 132.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Gerbert Hansman Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Gerbert Hansman Makelaardij verkoopt

Gerbert Hansman Makelaardij is het meeste actief in Huizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gerbert Hansman Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gerbert Hansman Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Huizen 19 € 548.000
Blaricum 1 € 539.000
Almere 1 € 249.000

Type woningen die Gerbert Hansman Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gerbert Hansman Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gerbert Hansman Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
19%
hoekwoning
13%
maisonnette
13%
portiekflat
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gerbert Hansman Makelaardij

Wat kost Gerbert Hansman Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gerbert Hansman Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gerbert Hansman Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is Gerbert Hansman Makelaardij actief?

+

Gerbert Hansman Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Huizen, Blaricum en Almere.

In welk prijssegment is Gerbert Hansman Makelaardij actief?

+

Gerbert Hansman Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gerbert Hansman Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 533.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huizen en vergelijkbaar is aan Gerbert Hansman Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!