Van Straaten ERA Makelaardij o.g.

Van Straaten ERA Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Huizen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Straaten ERA Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Straaten ERA Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Straaten ERA Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Straaten ERA Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 479.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Van Straaten ERA Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Straaten ERA Makelaardij o.g. verkoopt

Van Straaten ERA Makelaardij o.g. is het meeste actief in Huizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Straaten ERA Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Straaten ERA Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Huizen 10 € 443.000
Veenendaal 1 € 450.000
Bussum 1 € 498.000
Veessen 1 € 850.000

Type woningen die Van Straaten ERA Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Straaten ERA Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Straaten ERA Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
19%
galerijflat
13%
geschakelde woning
13%
portiekflat
13%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Straaten ERA Makelaardij o.g.

Wat kost Van Straaten ERA Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Straaten ERA Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Straaten ERA Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Van Straaten ERA Makelaardij o.g. actief?

+

Van Straaten ERA Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Huizen, Veenendaal, Bussum en Veessen.

In welk prijssegment is Van Straaten ERA Makelaardij o.g. actief?

+

Van Straaten ERA Makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Straaten ERA Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 479.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huizen en vergelijkbaar is aan Van Straaten ERA Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!