Makelaars in Weesp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Weesp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 42 makelaars actief geweest in Weesp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Weesp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dichtersbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Weesp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Weesp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 497.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 93.000
 • Aantal transacties 208
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Weesp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Weesp

In Weesp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 555.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 93.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Weesp.

Bij de verkoop van een huis in Weesp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 104 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 555.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Weesp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Weesp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 497.000.

Het meest voorkomende energielabel in Weesp is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Weesp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Weesp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Weesp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Weesp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vuurtoren | deMakelaars.nl - Weesp de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Weesp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Weesp.

Populaire buurten in Weesp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Weesp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Weesp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dichtersbuurt

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  39
 • 2. Weespersluis

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 779.000
  Woningen verkocht
  25
 • 3. Centrum

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 498.000
  Woningen verkocht
  22
 • 4. Hogewey Midden

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  19
 • 5. Aetsveld Zuid

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  16

Top 5 woningen verkocht in Weesp

In Weesp zijn de afgelopen maand 208 woningen verkocht. Makelaar Vuurtoren | deMakelaars.nl - Weesp verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Weesp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Swaenenvechtpad 1 Aemestelle Makelaars € 1.795.000
Lage Klompweg 23 Peters en Partners € 1.750.000
Swaenenvechthof 8 Vuurtoren | deMakelaars.nl - Weesp € 1.500.000
Fort Rhijnauwenstraat 21 Aemestelle Makelaars € 1.500.000
Swaenenvechtpad 8 Vuurtoren | deMakelaars.nl - Weesp € 1.475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Weesp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Weesp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 42 makelaars actief geweest in Weesp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Weesp.

Wat kost een makelaar in Weesp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Weesp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Weesp van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Weesp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Weesp zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Weesp?

+

De meest verkopende makelaar van Weesp is Vuurtoren | deMakelaars.nl - Weesp. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Weesp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Weesp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Weesp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Weesp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!