Aemestelle Makelaars

Aemestelle Makelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Aemestelle Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Aemestelle Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Aemestelle Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Aemestelle Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 612.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 57.000
  • Aantal transacties 56
Meer informatie over Aemestelle Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Aemestelle Makelaars verkoopt

Aemestelle Makelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Aemestelle Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Aemestelle Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 25 € 446.000
Weesp 22 € 777.000
Amstelveen 5 € 597.000
Nigtevecht 1 € 1.600.000
Diemen 1 € 840.000

Type woningen die Aemestelle Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Aemestelle Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Aemestelle Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
36%
tussenwoning
36%
eindwoning
7%
benedenwoning
4%
vrijstaande woning
4%
2 onder 1 kapwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
penthouse
2%
portiekwoning
2%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aemestelle Makelaars

Wat kost Aemestelle Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Aemestelle Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Aemestelle Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.600.

Waar is Aemestelle Makelaars actief?

+

Aemestelle Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Weesp, Amstelveen, Nigtevecht en Diemen.

In welk prijssegment is Aemestelle Makelaars actief?

+

Aemestelle Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Aemestelle Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 612.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Aemestelle Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!