Metropool Makelaars

Metropool Makelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Metropool Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Metropool Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Metropool Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Metropool Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 496.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -77.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over Metropool Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Metropool Makelaars verkoopt

Metropool Makelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Metropool Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Metropool Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 38 € 491.000
Diemen 4 € 575.000
Almere 3 € 400.000
Amstelveen 2 € 615.000
Zaandam 2 € 325.000

Type woningen die Metropool Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Metropool Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Metropool Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
32%
tussenverdieping
15%
hoekwoning
12%
tussenwoning
12%
maisonnette
9%
portiekwoning
6%
2 onder 1 kapwoning
3%
benedenwoning
3%
eindwoning
3%
galerijflat
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Metropool Makelaars

Wat kost Metropool Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Metropool Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Metropool Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Metropool Makelaars actief?

+

Metropool Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Diemen, Almere, Amstelveen en Zaandam.

In welk prijssegment is Metropool Makelaars actief?

+

Metropool Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Metropool Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 496.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Metropool Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!