Broersma Wonen

Broersma Wonen is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Broersma Wonen hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Broersma Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Broersma Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Broersma Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.053.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -206.000
  • Aantal transacties 141
Meer informatie over Broersma Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Broersma Wonen verkoopt

Broersma Wonen is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Broersma Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Broersma Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 138 € 1.053.000
Diemen 1 € 450.000
Amstelveen 1 € 970.000
Ouderkerk aan de Amstel 1 € 1.625.000

Type woningen die Broersma Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Broersma Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Broersma Wonen het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
43%
benedenwoning
17%
tussenwoning
17%
tussenverdieping
8%
hoekwoning
6%
maisonnette
6%
halfvrijstaande woning
1%
portiekwoning
1%
vrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Broersma Wonen

Wat kost Broersma Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 10.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 15.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Broersma Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Broersma Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 5.300 en de € 7.900.

Waar is Broersma Wonen actief?

+

Broersma Wonen heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Diemen, Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel.

In welk prijssegment is Broersma Wonen actief?

+

Broersma Wonen is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Broersma Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.053.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 10.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Broersma Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!