DSTRCT Amsterdam

DSTRCT Amsterdam is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DSTRCT Amsterdam hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. DSTRCT Amsterdam is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DSTRCT Amsterdam. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DSTRCT Amsterdam in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 971.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -18.000
  • Aantal transacties 53
Meer informatie over DSTRCT Amsterdam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar DSTRCT Amsterdam verkoopt

DSTRCT Amsterdam is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DSTRCT Amsterdam woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DSTRCT Amsterdam ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 52 € 974.000
Amstelveen 1 € 825.000

Type woningen die DSTRCT Amsterdam verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DSTRCT Amsterdam diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DSTRCT Amsterdam het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
64%
benedenwoning
19%
penthouse
8%
hoekwoning
3%
tussenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DSTRCT Amsterdam

Wat kost DSTRCT Amsterdam bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 14.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DSTRCT Amsterdam voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DSTRCT Amsterdam je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.900 en de € 7.300.

Waar is DSTRCT Amsterdam actief?

+

DSTRCT Amsterdam heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Amstelveen.

In welk prijssegment is DSTRCT Amsterdam actief?

+

DSTRCT Amsterdam is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DSTRCT Amsterdam actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 971.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan DSTRCT Amsterdam. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!