Eefje Voogd Makelaardij

Eefje Voogd Makelaardij is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Eefje Voogd Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Eefje Voogd Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Eefje Voogd Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Eefje Voogd Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 926.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 435.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over Eefje Voogd Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Eefje Voogd Makelaardij verkoopt

Eefje Voogd Makelaardij is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Eefje Voogd Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Eefje Voogd Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 48 € 949.000
Muiden 5 € 887.000

Type woningen die Eefje Voogd Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Eefje Voogd Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Eefje Voogd Makelaardij het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
39%
tussenwoning
25%
eindwoning
7%
penthouse
7%
benedenwoning
4%
hoekwoning
4%
maisonnette
4%
portiekwoning
4%
tussenverdieping
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eefje Voogd Makelaardij

Wat kost Eefje Voogd Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Eefje Voogd Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Eefje Voogd Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.600 en de € 6.900.

Waar is Eefje Voogd Makelaardij actief?

+

Eefje Voogd Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Muiden.

In welk prijssegment is Eefje Voogd Makelaardij actief?

+

Eefje Voogd Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Eefje Voogd Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 926.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Eefje Voogd Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!