Von Poll Real Estate

Von Poll Real Estate is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 3 vestigingen, biedt Von Poll Real Estate hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Von Poll Real Estate is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Von Poll Real Estate. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Von Poll Real Estate in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 684.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 90.000
  • Aantal transacties 63
Meer informatie over Von Poll Real Estate
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Von Poll Real Estate verkoopt

Von Poll Real Estate is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Von Poll Real Estate woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Von Poll Real Estate ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 45 € 715.000
Den Haag 5 € 496.000
Amstelveen 3 € 1.467.000
Utrecht 2 € 425.000
Zwolle 1 € 415.000

Type woningen die Von Poll Real Estate verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Von Poll Real Estate diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Von Poll Real Estate het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
37%
tussenverdieping
32%
benedenwoning
15%
tussenwoning
4%
2 onder 1 kapwoning
3%
portiekflat
3%
geschakelde woning
1%
halfvrijstaande woning
1%
hoekwoning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Von Poll Real Estate

Wat kost Von Poll Real Estate bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Von Poll Real Estate voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Von Poll Real Estate je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.400 en de € 5.100.

Waar is Von Poll Real Estate actief?

+

Von Poll Real Estate heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Den Haag, Amstelveen, Utrecht en Zwolle.

In welk prijssegment is Von Poll Real Estate actief?

+

Von Poll Real Estate is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Von Poll Real Estate actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 684.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Von Poll Real Estate. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!