Amsterdam At Home Makelaars

Amsterdam At Home Makelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Amsterdam At Home Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Amsterdam At Home Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Amsterdam At Home Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Amsterdam At Home Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 539.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -97.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over Amsterdam At Home Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Amsterdam At Home Makelaars verkoopt

Amsterdam At Home Makelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Amsterdam At Home Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Amsterdam At Home Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 45 € 567.000
Rotterdam 2 € 328.000
Diemen 1 € 500.000
Almere 1 € 295.000
Zuid-Beijerland 1 € 350.000

Type woningen die Amsterdam At Home Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Amsterdam At Home Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Amsterdam At Home Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
40%
tussenverdieping
29%
benedenwoning
12%
tussenwoning
10%
galerijflat
3%
geschakelde woning
2%
hoekwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Amsterdam At Home Makelaars

Wat kost Amsterdam At Home Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Amsterdam At Home Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Amsterdam At Home Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is Amsterdam At Home Makelaars actief?

+

Amsterdam At Home Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Rotterdam, Diemen, Almere en Zuid-Beijerland.

In welk prijssegment is Amsterdam At Home Makelaars actief?

+

Amsterdam At Home Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Amsterdam At Home Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 539.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Amsterdam At Home Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!