Makelaars in Gellicum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gellicum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Gellicum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gellicum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gellicum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gellicum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Gellicum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Gellicum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
 • Gemiddelde verkooptijd 17
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gellicum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gellicum

In Gellicum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Gellicum.

Bij de verkoop van een huis in Gellicum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gellicum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gellicum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 495.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gellicum is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gellicum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gellicum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gellicum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gellicum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hofstede Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Gellicum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gellicum.

Populaire buurten in Gellicum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gellicum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gellicum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gellicum

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Gellicum

In Gellicum zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Hofstede Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Gellicum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lingedijk 41 Hofstede Makelaardij € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gellicum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gellicum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Gellicum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gellicum.

Wat kost een makelaar in Gellicum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gellicum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gellicum van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gellicum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gellicum zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gellicum?

+

De meest verkopende makelaar van Gellicum is Hofstede Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gellicum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gellicum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gellicum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gellicum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!