Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs

Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs is een makelaar gevestigd in Geldermalsen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Geldermalsen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 454.000
  • Gemiddelde verkooptijd 64
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -174.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs verkoopt

Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs is het meeste actief in Geldermalsen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Geldermalsen 12 € 413.000
Meteren 11 € 447.000
Tricht 2 € 610.000
Beesd 2 € 562.000
Enspijk 2 € 560.000

Type woningen die Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
35%
2 onder 1 kapwoning
28%
tussenwoning
17%
hoekwoning
7%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs

Wat kost Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs actief?

+

Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Geldermalsen, Meteren, Tricht, Beesd en Enspijk.

In welk prijssegment is Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs actief?

+

Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 454.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Geldermalsen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Geldermalsen en vergelijkbaar is aan Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!