Makelaars in Geldermalsen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Geldermalsen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Geldermalsen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Geldermalsen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Geldermalsen Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Geldermalsen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Geldermalsen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 483.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
 • Aantal transacties 72
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Geldermalsen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Geldermalsen

In Geldermalsen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 438.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Geldermalsen.

Bij de verkoop van een huis in Geldermalsen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 438.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Geldermalsen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Geldermalsen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 483.000.

Het meest voorkomende energielabel in Geldermalsen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Geldermalsen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Geldermalsen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Geldermalsen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Geldermalsen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Geldermalsen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Geldermalsen.

Populaire buurten in Geldermalsen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Geldermalsen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Geldermalsen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Geldermalsen Zuid

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 423.000
  Woningen verkocht
  25
 • 2. Geldermalsen Middengebied

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 630.000
  Woningen verkocht
  13
 • 3. Geldermalsen Oost

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 437.000
  Woningen verkocht
  12
 • 4. Geldermalsen West

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 528.000
  Woningen verkocht
  8
 • 5. Geldermalsen Centrum

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Geldermalsen

In Geldermalsen zijn de afgelopen maand 72 woningen verkocht. Makelaar Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Geldermalsen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Laageinde 12 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 1.600.000
De Bouwing 6 Dolron Rivierenland Makelaars € 1.349.000
Dobbe 7 LANA makelaars & taxateurs € 798.000
Koppelsedijk 4 B Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs € 750.000
Windvaan 25 Van Brenk Makelaardij € 750.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Geldermalsen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Geldermalsen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Geldermalsen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Geldermalsen.

Wat kost een makelaar in Geldermalsen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Geldermalsen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Geldermalsen van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Geldermalsen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Geldermalsen zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Geldermalsen?

+

De meest verkopende makelaar van Geldermalsen is Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Geldermalsen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Geldermalsen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Geldermalsen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Geldermalsen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!